Beyhan Gençay Ortaokulu

Belgegeçer : 0 326 216 37 38
WEB https://beyhangencay.meb.k12.tr
Adres : Cebrail Mah. 7. Bahçeli Sokak No1 PK 31030 Antakya / HATAY
VİZYON : KENDİLERİNİ SÜREKLİ YENİLEYEN OKUYAN, İNCELEYEN, ARAŞTIRAN, ANALİZ VE SENTEZLER YAPABİLEN NESİLLERİN YETİŞTİĞİ; BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN AKLA VE BİLİME DAYALI EĞİTİM ORTAMINDA HAYATA VE BİR ÜST ÖĞRENİME HAZIRLADIĞI; DÜNÜ BUGÜNE, BUGÜNÜ YARINA BAĞLAYAN KÖPRÜLERİN KURULDUĞU; YÖNETİCİ, ÖĞRETMEN, PERSONEL, ÖĞRENCİ VE VELİLERİN ELBİRLİĞİ İLE ÇEVREDE, BÖLGEDE VE ÜLKEDE MODEL OKUL OLMAKTIR.
MİSYON : BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİ ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARI ÇERÇEVESİNDE BİR ÜST ÖĞRENİME VE HAYATA, ÇAĞIMIZIN GEREKLERİNİ VE TEKNOLOJİK GELİŞMELERE UYUM SAĞLAYACAK ŞEKİLDE, RUH VE BEDEN SAĞLIĞI AÇISINDAN KENDİSİNE GÜVENLİ BİLGİ, TEKNİK VE BECERİLERLE DONATILMIŞ OLARAK HAZIRLAMAK İÇİN VARIZ. AYRICA MİSYONUMUZ, VELİ İLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞAN VE EKİP ÇALIŞMASINA UYUMLU BİR KADRO İLE DEVAM ETMEYİ HEDEFLEMİŞ BİR KURUM OLMAKTIR.
BAŞARILAR : 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILDIZ ERKEK FUTBOL TAKIMIMIZ HATAY ŞAMPİYONU 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILDIZ KIZ BASKETBOL TAKIMIMIZ HATAY ŞAMPİYONU AYRICA GRUP BİRİNCİSİ 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILDIZ ERKEK BASKETBOL TAKIMIMIZ HATAY ŞAMPİYONU 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KÜÇÜK KIZ BASKETBOL TAKIMIMIZ HATAY İKİNCİSİ OLDU 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Okulumuzu temsil eden Hazal AŞIK Bilek Güreşi yarışmalarında Hatay Birincisi 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Erkek Basketbol takımımız Hatay 1. olmuştur. 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Kız Basketbol takımımız Hatay 1. olmuştur.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : ŞEHİR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 0
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : BASKETBOL, FUTBOL, MASA TENİSİ, BİLEK GÜREŞİ, VOLEYBOL
Bilimsel Etkinlikler : Öğrencimiz Kayra Yalçın, Ülkemizde TÜBİTAK´A Bağlı ARGEM Eğitim Merkezini kazanmıştır.
Proje Çalışmaları : Tübitak 4006 ve Tübitak 2204 B projeleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Okulumuzun, akran zorbalığını önlemek veya en aza indirmek, yabancı uyruklu öğrencilerin okula uyumunu kolaylaştırmak için hazırlamış olduğu,''Kimse Yok Mu'' adlı KA122-SCH - Erasmus Projemiz kabul edilmiş ve hibe almaya hak kazanmıştır.